Blog

Zadnjih 100

Ako si jedna od onih osoba koju je zima iscrpila – idealno je vrijeme za putovanje i obnovu!

Zadnjih 100

ZADNJIH 100 put je osobnog izazova i rasta na kojem ćeš biti fizički aktivna ali i napuniti se energijom, otpustiti misli, fokusirati um na ono što je zaista vrijedno u tvom životu.

Zašto odabrati Najbolju?

Neke stvari u životu možemo promijeniti same. A opet ima i onih kad ni želja nije dovoljna, već trebamo pomoć savjetom, podrškom, nježnim gurkanjem... Tako je nastala i "Najbolja, baš kakva jesam"!

Zašto odabrati Najbolju?

Kroz aktivno vježbanje, prilagođenu prehranu s dodacima koji nas čiste iznutra, brigom o sebi i opuštanjem stvara se novi životni stil koji podržava fit liniju, ljepšu kožu, bolje raspoloženje i ostvarenje ciljeva!

Odlagalište mentalnog smeća

Odlagalište mentalnog otpada – pročitala sam u vožnji neki dan. Pravi natpis, naravno bio je – metalno smeće.

Odlagalište mentalnog smeća

Ova igra riječi (i moje podsvijesti) potaknula me je razmišljati koliko zapravo pratimo tu vrstu smeća? Kad se dogodi da u svom domu ne stignemo iznjeti smeće, iz kante smrdi, lete muhe, svuda je zatrpano... Većina od nas to ne ignorira, zar ne? Brzo iznesemo smeće, operemo kantu i namirišemo prostor da bi nam bilo ponovo ugodno. Naš dom mora biti ugodan i čist da bismo se mogli odmoriti i obnoviti.

Kintsugi ili ljepota nesavršenog (razbijenog)

Savršenstvo, toliko često ga tražimo, želimo postići kroz rad, odnose….

Kintsugi

No što je savršenstvo? Nije li sve savršeno baš u svojoj nesavršenosti. Svatko od nas najbolji je baš takav kakav je, jednistven i poseban, s dobrim i lošim stranama. Ta ni cvijet u prirodi nema sve latice iste! Ni odijelo krojeno po mjeri nije savršeno, negdje ispod, možda visi nit... Treba li zato omalovažavati ili odbaciti nešto?

Moć promjene

Kad god netko počne raditi na sebi drago mi je. Iznenađeni budu pozitivnim promjenama i lijepim događajima! Istina, našom promjenom iznutra, mijenja se i svijet oko nas.

Moć promjene

Snagu moje prve promjene doživjela sam u liftu! Radila sam u prodaji velike tvrtke i bila potpuno iscrpljena. Povremeno su mi zvonile sve 3 telefonske linije i mobitel. U groznim danima, post -it papirom, pokrila bih ekran da ne vidim pozivatelja jer moj ton i pristup uvijek su morali biti profesionalni. U 17h prestala bih odgovarati na telefone i obrađivala ponude, naručivala robu i tako do kasno navečer. Kad bih došla doma bila sam preumorna za bio što: za život, druženje,…

Prijavi se

Zadnje dodano

Listopad 12, 2016
VRIJEME JE

Svaka trudnica zna da ne može planirati vrijeme poroda. Isto tako svatko od nas ne [...]

Pročitaj više
Listopad 7, 2016
IZAZOVITE - SEBE!

Djecu učimo obući se, izraziti, organizirati, izboriti se za sebe,..Da bi napredovali i razvijali se [...]

Pročitaj više
Rujan 28, 2016
ISTA VALNA DUŽINA SA SVOJIM TIJELOM

Kad dobiju dijete mladi roditelji ne skidaju oči s bebe. U početku paze na sve: [...]

Pročitaj više

Najnoviji komentari

Tea

Listopad 10, 2016

Tea

Od Najbolje sam dobila tijelo koje ima energije, glavu koja razmišlja o hrani, metabolizam koji je stabilan i redovit, recepte, znanje o zlom svijetu koji nas hrani kapitalizmom, a ne pravom pšenicom.

Stjepan

Listopad 5, 2016

Stjepan

Zelena soba je moja čahura, moje mjesto za obnovu, odmor. Volim dolaziti jer Klara uvijek pokaže da mari i brine za svoje klijente.

Nina

Rujan 28, 2016

Nina

Termin Klarine masaža ne propuštam! To je tretman za moje tijelo i duh.

Tina

Rujan 26, 2016

Tina

Danas nakon tr​eninga sam se opet izmjerila i izvagal​a​.​ ​Zna​č​i, smr​š​avila sam preko 3 kg​. ​Odu​š​evljena sam!