Zašto odabrati Najbolju?

Neke stvari u životu možemo promijeniti same. A opet ima i onih kad ni želja nije dovoljna, već trebamo pomoć savjetom, podrškom, nježnim gurkanjem... Tako je nastala i “Najbolja, baš kakva jesam”!

Zašto odabrati Najbolju?

Kroz aktivno vježbanje, prilagođenu prehranu s dodacima koji nas čiste iznutra, brigom o sebi i opuštanjem stvara se novi životni stil koji podržava fit liniju, ljepšu kožu, bolje raspoloženje i ostvarenje ciljeva!

Često me pitaju "Da li je Najbolja, baš kakva jesam" dobra za mene? I obično kažem DA.

"Zašto i kako je moguće da je dobra za svakoga?" Upravo zato jer će svaka od vas primiti onoliko koliko je spremna u datom trenutku. Neke će ući samo u fizički trening, dok će neke riješavati dublje svoje nalagodne emocije, istraživati uzrok bolesti, otpusiti bolne epizode...

No evo rezulata iz proteklih ciklusa (zima, proljeće, ljeto):

Gotovo sve sudionice REDUCIRALE su masno potkožno tkivo. U prvih 30 dana dobile su osjećaj da su LAKŠE I MANJE NAPUHANE.

Uvođenjem redovite tjelovježbe, pa čak i samo hodanjem, te usmjerenom prilagođenom prehranom i dodacima (čajevi, tinkure), organizam se pokreće, izbacuje štetne tvari,...Sve su prihvatile REDOVITE I ZDRAVIJE OBROKE, DOVOLJAN UNOS TEKUĆINE. Najveće iznenađenje ima je bilo DA NISU GLADNE!

GUBTAK KILOGRAMA ovisio je o njihovom osobnom cilju, no kreće se od 7kg do 1kg. Ako je fokus bio mršavljanje, najbolji rezultat postigla je sudinica na jednom otoku, krenula je s trčanjem, pa je uvela jogu, na kraju i rad s bučicama!

Nekoliko sudionica fokus je bio ZDRAVIJA PREHRANA I MANJE STRESA. Kako nisu imale problema s težinom, bavile su se s laganijim aktivnostima (npr. hodanje, gradska vožnja biciklom na posao), uvele vježbe disanja te barem 15 min za sebe svaki dan da se odmore, resetiraju.

Rezultat je odličan – IZBACILE SU IZ PREHRANE CATERINGE I BRZU HRANU, te otkrile da se mogu družiti s obitelji dok spremaju obroke! Jutarnje shakove ne samo da su uvele sebi u prehranu već i suprugu, djeci,... Fokus na tijelo i zdrave navike pokrenule su neke obitelji pa se više druže vikendom vani u prirodi.

Osim boljeg zdravlja neke su: POSTAVILE OSOBNE GRANICE – jer dobro zdravlje i dobar osjećaj uvjetovani su i energijom koju imamo, a ako se ne stižemo obnoviti, teško nam je ići naprijed. Postavljanje granica znak je samopoštivanja!

NAĆI SNAGU I RADOST, te prihvatiti tok Života, Svemira i znati da smo dio veće slike, kroz otpuštanje trauma fokus je bio nekolicini. Prihvatile su da suosjećanjem i ljubavlju mogu više napraviti i za sebe i druge.

Dodatne nuspojave većine bile su: VIŠE SNAGE I RADOSTI, LJEPŠA I ČISTA KOŽA, OSJAĆAJ DA UPRAVLJAJU SVOJIM ŽIVOTOM.

Za Najbolju, baš kakva jesam potrebno je: biti iskrena prema sebi, imati pribiližan cilj čemu težiš (zajedno ćemo ga definirati) i uložiti trud u svoj napredak svaki dan. Najbolja ti nudi redovite tjedne: edukacijske mailove, savjetovanje prema osobnim pitanjima (skypom ili mob), recepte, Kalendar zdravlja, redovito mjerenje (ukupno 4 puta), podršku.

Dodaci prehrani konzumiraju se prema godišnjem dobu jer tako dobivamo najbolji rezulat za organizma. U ovom ciklusu utjecat ćemo na usporenost organizma, lošu probavu, celulit, loš rad bubrega, petilost.

Sponzor NAJBOLJE, BAŠ KAKVA JESAM i u ovom ciklusu je NIKEL koji poklanja anticelulitni paket! NIKEL je najviše nagrađivani hrvatski brand zdrave i prirodne kozmetike - www.nikel.hr.

Početak programa je: 30.01. ili prema dogovoru

NAJBOLJA, BAŠ KAKVA JESAM program je zdravog življenja djeluje na svim razinama (fizičkoj, emocionalnoj i mentalnoj) tako postižeš cjelovito zdravlje!

Program vodi Klara Benko trener i teraput, u suradnji s nutricionistom Nenad Bratković, te suradnicima iz Bioterra.

Za pitanja i info piši na info@klarabenko.com ili nazovi na 091 6612 092.

Autor: Klara Benko
Klara

"Ako želiš promijeniti svoj život, nikad nije kasno početi raditi na sebi. Upravo tamo, u dubini, naći ćeš sve potrebno za zdravlje i dug život. Rado ću ti pomoći na tom putu".

Pogledajte sve postove: Klara

Ostavi komentar

Prijavi se

Zadnje dodano

Listopad 12, 2016
VRIJEME JE

Svaka trudnica zna da ne može planirati vrijeme poroda. Isto tako svatko od nas ne [...]

Pročitaj više
Listopad 7, 2016
IZAZOVITE - SEBE!

Djecu učimo obući se, izraziti, organizirati, izboriti se za sebe,..Da bi napredovali i razvijali se [...]

Pročitaj više
Rujan 28, 2016
ISTA VALNA DUŽINA SA SVOJIM TIJELOM

Kad dobiju dijete mladi roditelji ne skidaju oči s bebe. U početku paze na sve: [...]

Pročitaj više

Najnoviji komentari

Tea

Listopad 10, 2016

Tea

Od Najbolje sam dobila tijelo koje ima energije, glavu koja razmišlja o hrani, metabolizam koji je stabilan i redovit, recepte, znanje o zlom svijetu koji nas hrani kapitalizmom, a ne pravom pšenicom.

Stjepan

Listopad 5, 2016

Stjepan

Zelena soba je moja čahura, moje mjesto za obnovu, odmor. Volim dolaziti jer Klara uvijek pokaže da mari i brine za svoje klijente.

Nina

Rujan 28, 2016

Nina

Termin Klarine masaža ne propuštam! To je tretman za moje tijelo i duh.

Tina

Rujan 26, 2016

Tina

Danas nakon tr​eninga sam se opet izmjerila i izvagal​a​.​ ​Zna​č​i, smr​š​avila sam preko 3 kg​. ​Odu​š​evljena sam!