Bioterapija karmičke dijagnostike

*Biopolje ima svatko, a u njemu se nalaze sve informacije o nama, kao i stanju našega tijela.
Bioterapija karmičke dijagnostike

U životu postoje usponi i padovi. Trenutke kad sam sretna i puna energije lijepo je osjetiti, no opet postoje i oni trenuci kada duboko u sebi osjetim da sam zapela, potpuno blokirana, da stojim na mjestu s nekom težinom, problemom ili fizičkom tegobom.

Karmička dijagnostika suvremena je metoda energetskog iscjeljivanja prema kojoj je zdravlje rezultat sklada u nama, ljubavi prema sebi, ali i sredini gdje živimo.

U protivnom, svaka nelagoda, trauma, negativno razmišljanje kao: ljutnja, bijes, razočaranje, povrijeđenost ili krivnja, stvara jedan sloj ustajale energije, tako privlačeći nove, baš kao u začaranom krugu. Zbog nepravilnog djelovanja i razmišljanja stvara se destrukcija koja regulira i utječe na biopolje osobe*! Bez rješavanja uzroka, problem se ponavlja ili mijenja oblik.

U bioterapiji karmičkom dijagnostikom terapeut, ja, nalazi izvor problema, a klijent sam otpušta i iscjeljuje situaciju. Prihvaćanjem novog pogleda, mijenja se način djelovanja u životu, time i zdravlje, sudbina.

Stare kulture (Kina i Indija) zdravlju su pristupale cjelovito, a tako se pristupa i ovdje. To znači da treba preuzeti odgovornost za svoj život, proći kroz segmente života (prehranu, tjelovježbu, druženje, obitelj, posao..) i neke prilagoditi svojim željama i ciljevima. Potrebno je biti aktivan i pratiti svoje reakcije kroz dan, vidjeti kako komuniciram s okolinom (s ljubavlju ili agresijom, osudom, cinizmom i sl.), određenim skupinama (prihvaćam li različitosti, druge nacije i obilježja), ali i kakav sam prema sebi, svojoj obitelji, roditeljima,...svima.

Mnoge zdravstvene tegobe (alergije, prehlada, PMS, bolesti štitnjače, neplodnost, upale, ciste, migrena ili napetost u leđima i mišićima, nesanica ili umor) ublažavaju se i rješavaju bioterapijom.

Zdravlje, karakter i sudbina uzajamno su povezani. Stara poslovica koja se ovdje jako lijepo uklapa kaže: "Najprije počisti ispred svog praga, pa gledaj tuđi"! Ako rješavam redovito svoje situacije i probleme, ne gledam što rade i s čime se bave drugi. Vodim se za dobrim unutrašnjim osjećajem, brigom za svoje zdravlje, pažnjom za druge,... Tako svaka situacija i ljudi koje srećem postaju učitelji. Razumijevanjem, usklađivanjem i radom na sebi bioterapija poboljšava život i odnose.

Trebaš promjenu, sklad u odnosima ili bolje zdravlje? Promjena je samo korak do tebe!