O meniKlara Benko

Ja, Klara Benko

Po struci sam diplomirana ekonomistica i više od 12 godina radila sam razne administrativne poslove: od prodaje ključnim korisnicima u velikim tvrtkama, do poslova u diplomaciji. Zajednički nazivnici svim tim poslovima bili su stres i napetost. Kada je to počelo utjecati na moje zdravlje, odlučila sam promijeniti svoj život i krenuti novim smjerom.

Klara Benko

Fitness klub

Od 2010. godine pomažem Mofit fitness klubu u promociji cjelovitog zdravlja članova. Danas je jasno da su za zdravlje osim fizičkog vježbanja potrebni: pravilna prehrana, opuštanje i dah, zadovoljstvo sobom i dobar osjećaj. Sva događanja i akcije s partnerima s veseljem organiziram potičućo tako članove na brigu o sebi i drugima.

Klara Benko

Grupe

Po prirodi sam miran tip, sklona meditaciji, jogi i dugo mi je trebalo da shvatim kako nema zdravlja bez ravnoteže i u fizičkom kretanju. Danas vodim grupe: Spinning i Les Mills BodyBalance. Obje obožavam, jer osim treninga, naglasak stavljaju na disanje, osjećaj u tijelu, pogled u samog sebe – body and mind ravnotežu.

Gotovo svi moji tretmani započinju opuštanjem i fokusom na unutrašnje stanje, a to se odnosi i na Balance masaže. U radu upotrebljavam biljna ulja iz organskog uzgoja s ekološkim potvrdama, kao i iscjeljivanje zvukom… Sudjelovanje klijenta u tretmanima gotovo je ključno za dobar rezultat.

Klara Benko

Volim raditi s mirisima, zvukom i energijama. Bioterapeutkinja sam karmičke dijagnostike po metodi Marjana Ogorevca (2011), licencirana obiteljska aromaterapeutkinja (2008), Soulwork Life Coach po metodi Soulwork Systematic Coaching Martyna Carruthers (2008) i učiteljica reikija (2006).

Samo promjena i edukacija stalni su, i zato uvijek idem naprijed:
Instruktor Pilatesa – Fitnes Učilište Zagreb – listopad 2016
Timeline Healing metoda (Sal Rachele) – ožujak 2014, listopad 2015

Moj centar “Penso Positivo” djeluje od 2008.g. a bavi se promocijom aromaterapije i drugih tehnika koje poboljšavaju zdravlje. Od tada stalno predstavljam dobrobiti aromamasaže, reiki-tretmana, vodim radionice jačanja osobne energije “Gabrijela”, meditacije...Pišem za portal femina.hr, te članke na stranici Mofit fitness kluba.

Edukacija, savjetovanje i motivacija ljudi oko mene – moj su poziv.
Ako želiš promijeniti svoj život, nikad nije kasno početi raditi na sebi. Upravo tamo, u dubini, naći ćeš sve potrebno za zdravlje i dug život.
Rado ću ti pomoći na tom putu.

Klara Benko

Klara Benko