Reiki - prva pomoć u tvojim rukama

Reiki nam je već dobro poznat jer prva reakcija u mnogim situacijama je dodir.
Reiki - prva pomoć u tvojim rukama
Nakon dugačkog dana na poslu, raznih obaveza: veterinara, zubara, nabavke hrane, navečer se samo srušim u krevet.
Čitanje knjige tada nema smisla jer ubrzo spavam. Prava stvar za mene tada je REIKI.

Reiki je japanska tehnika koja koristi prirodni potencijal osobe, a polaganjem ruku na tijelo, pokreće se energija iscjeljivanja boli, napetosti ili nelagodnih emocija. Reiki koristim za sebe, mog partnera, psa, obitelj, sve. Većina osjeti ugodnu toplinu, koja ima daje sigurnost, mir i uspavljuje. Svi joj se lako prepuštaju.

Život je neprestana izmjena energije, tako stabla, biljke, životinje i ljudi stalno razmjenjuju energiju sa svojom okolinom. Osoba koja ima više energije snažno utječe na situacije i svijet oko sebe, dok se drugi vuku u svom umoru, nedjelovanju. Reiki omogućava da kroz sebe provodim više životne energije, a to znači više energije za obnovu, zdravlje, bolji fokus, napredak.

Po načinu primjene Reiki nam je već dobro poznat jer prva reakcija u mnogim situacijama je dodir. Upravo tako i prenosim ovu divnu energiju na sebe i druge – polaganjem ruku.

Reiki je uvijek uz mene, tako kad putujem ne nosim tablete, eterična ulja. Osobno ga koristim najviše za: PMS, iscrpljenost, umor, alergije mog psa, stres kod supruga, zubobolju, glavobolju.. Reiki mi pomaže da se sjetim da je blagostanje u meni i da uvijek imam što dati sebi i drugima.

Vrlo je bitno znati da ovdje ne iscrpljujem svoju osobnu energiju, niti preuzimam tuđe loše energije, dapače za vrijeme tretmana punim sebe i druge.

Na radionici Reikija uči se kako koristiti potencijal koji već imaš. Dobivaš instrukcije za kasnije, vježbaš doma, savjetuješ se za pitanja. Ovaj rad je zajednički rad i učenje.

Termini edukacije dogovaraju se prema želji:
REIKI 1. stupanj – rad na sebi i osobama u blizini
REIKI 2. stupanj – dublji rad na sebi i osobama na daljinu
REIKI 3. stupanj – intenzivan rad na sebi i drugima