Aktivna i Snažna

Svatko od nas ima razne talente i sposobnosti koje razvija tijekom života. Ukoliko zapnemo u određenom segmentu, kroz vrijeme nastaju brojni problemi, a često dođe i do razvoja raznih bolesti.
Aktivna i snažna

MOJ AKTIVNI SVIJET program je koji podržava tvoj cilj i želju za promjenom. Sastoji se od tri radionice od kojih danas predstavljam prvu - AKTIVNA i SNAŽNA.

Baš kao što kuća ne može izdržati bez snažnog temelja, tako i mi trebamo čvrstu i snažnu životnu bazu. Snažno tijelo (baza) čini nas vitalnim, zdravim i okretnim, daje nam mogućnost da trajemo i doživimo aktivnu i lijepu starost.

Za mnoge od nas, stvaranje navike vježbanja je teško, no jednom, kad pronađeš pravu aktivnost za sebe - trening postaje zanimljiv i zabavan, a na kraju mu se i silno veseliš! Upravo zbog toga je iznimno bitno znati koje su tvoje tjelesne mogućnosti (početno stanje, godine, razna ograničenja). Vježbanje je zabavno pa ćemo istražiti koje aktivnosti su za tebe prihvatljive i moguće. Tijekom ove radionice, vježbati ćemo zajedno u više navrata i zato pripremi opremu. Upoznati ćeš tako i ciljane vježbe za istezanje, vježbe za leđa, ruke i trbuh (core). Ukoliko tvoje mjesto boravka nema dovoljno fitness ponuda, ne brini jer će za sve polaznike radionica biti organizirani i online treninzi.

Prehrana je gorivo koje nas pokreće, stoga ćemo također istražiti i tvoje trenutno stanje (broj obroka, omiljene namirnice, navike hranjenja). Naučiti ćeš sve o nabavci, organizaciji i planiranju zdrave prehrane kroz tjedne koji su pred tobom, kao i posebne namirnice koje podržavaju i oplemenjuju tvoj organizam, a nakon radionice ćemo se družiti tako da dijelimo dnevne menu-je i razne ideje za obroke.

Izbjegavanjem određenih namirnica na kratko vrijeme i uvođenjem prirodnih dodataka prehrani očistiti ćeš nečistoće iz svog organizma. Tu nam u pomoć uskaču i naši partneri, fitoterapeuti i nutricionisti. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih tegoba, dodatno ćeš sa njima raditi

Otkriti ćemo zajedno što je sve hrana i na koje se načine još hranimo, a da toga možda nismo niti svjesni, te kako to sve utječe na sve nas i na naš organizam. Nakon radionice, na raspolaganju će ti biti brojni recepti za kruh, raznolike salate bogate vitaminima i dosta novih ideja za obroke.

Obnova organizma iznimno je bitna, ne samo na godišnjem odmoru već i tijekom cijele godine. Kada posvetiš dovoljno pažnje pravilnom snu, boravku u prirodi, aktivnom disanju i relaksaciji, tvoj organizam će osloboditi svoje skrivene potencijale i drugačije će zasjati! Upoznati ćeš nove rituale, vježbe i tehnike, sve s ciljem obnove duha i tijela i dobrog osjećaja u svojoj koži.

Svi se mi volimo njegovati i posvetiti vrijeme samoj sebi. U ovoj radionici baviti ćemo se i održavanjem tonusa i sjaja naše kože. Naučiti ćemo spraviti brze, jednostavne i učinkovite pilinge i uljne mješavine za njegu naše kože, ali i za borbu sa najvećim neprijateljima kože - celulitom, venama i mrljama od namirnica koje ćemo pronaći u našoj kuhinji i kvalitetnih organskih eteričnih ulja. Kombinacija vanjske njege i unutarnje detoksikacije, rezultirati će boljim zdravljem, snagom i zadovoljstvom. Zablistati ćemo!

Tajna ljepote i zdravlja krije se u holističkom pristupu – kroz zdravu prehranu, redovitu tjelovježbu, pravilnu detoksikaciju i njegu tijela. Kroz niz malih, jednostavnih i primjenjivih koraka tvoje zdravlje postaje bolje, tjelesna figura optimalna, a zadovoljstvo sobom i radost će biti vidljiva tebi, ali i svima u tvojoj blizini!

Prva radionica kreće 16. siječnja 2021. od 10h do 13h.

Slijedeći termini su:
16. veljače 2021. od 10h do 13h
13. ožujka 2021. od 10h do 13h
10. travnja 2021. od 10h do 13h

Odvijati će se preko Zoom aplikacije.
Cijena radionice je 300kn, za ranije prijave (do 7 dana od radionice) 199kn.
Upitnik o zdravlju i trenutnim navikama ćeš dobit na mail po prijavi.
Tvoje osobne informacije svakako ću uzeti u obzir pri kreiranju detalje ove radionice.
AKTIVNA i SNAŽNA možeš biti i ti!
Dobrodošla!