Moj aktivni svijet

zdravlje i radost nadohvat ruke
Moj aktivni svijet<

Današnje vrijeme puno neizvjesnosti, na površinu je izbacilo sve ono što je dugo bilo zanemareno. Iscrpljenost, nezadovoljstvo, preopterećenost obavezama, potreba da zadovoljimo druge, loše postavljeni prioriteti i slično, mnoge od nas je je dovelo do ruba pucanja (burnout sindrom).

Ukoliko se prepoznaješ u ovom, vrijeme je za novi smjer!

Živjeti sretnije, zdravije i zadovoljnije je svakako moguće. Istina, potrebno je uvesti neke promjene u životne navike, ali ako su uspjeli drugi, možeš i ti!

Predstavljam ti MOJ AKTIVNI SVIJET, program koji djeluje na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Ovaj holistički program nastao je iz životnog iskustva tijekom 20 godina mog osobnog rada, a potiče na promjene, pokreće, ohrabruje i usmjerava na brigu o sebi.

Postavljenjem jasnih ciljeva, analizom svakodnevice, uvođenjem novih navika i načina razmišljanja, MOJ AKTIVNI SVIJET te vodi zdravom i fleksibilnom tijelu, boljem metabolizmu, optimalnoj težini, lijepoj i njegovanoj koži, kvalitetnijem odnosu sa samim sobom i drugima, jačem samopouzdanju, većem stupnju energije te lakšem nošenju sa stresom.

Ovakvim sveobuhvatnim pristupom zablistati ćeš izvana i iznutra – poboljšati zdravlje, usvojiti zdrave navike, dovesti tijelo u formu i konačno punim plućima uživati u svom životu i konstantno napredovati.

MOJ AKTIVNI SVIJET sastoji se od tri radionice:

1. AKTIVNA i SNAŽNA

Prva radionica stvara tvoju snažnu bazu, a tijelo održava dugoročno vitalnim, zdravim i mladim. Fizička aktivnost i redovito vježbanje neizbježni su, a ovdje ćeš pronaći aktivnost koja te motivira, te ćeš doznati zašto je vježbanje važno i kako pravilno vježbati.

Uravnotežena prehrana drugi je važan faktor zdravog organizma. Naučiti ćeš sve o nabavci, organizaciji i planiranju zdrave prehrane kroz tjedne koji su pred tobom. Uvođenjem dodataka prehrani, očistiti ćeš nečistoće iz organizma, a u kombinaciji s vanjskom njegom tvoje tijelo će rezultirati boljim zdravljem i zadovoljstvom.

Obnovu organizma potaknuti ćeš pravilnim snom, boravkom u prirodi, aktivnim disanjem i relaksacijom. Upoznat ćeš nove rituale, vježbe i tehnike, a sve s ciljem postizanja i održavanja optimalne fit linije, boljeg zdravlja i dobrog osjećaja u svom tijelu. Jer aktivna i snažna možeš biti i ti!

2. NAJBOLJA, BAŠ KAKVA JESAM

Sa snažnom bazom lakše putuješ kroz život i ostvaruješ svoj cilj, no često trebamo raditi intenzivnije na sebi za još bolje rezultate! Ovdje ulazimo dublje, te analiziramo emocionalnu i mentalnu razinu, zadovoljstvo samim sobom, odnosima u kojima se nalazimo, svojim poslom, postavljenim ciljevima i napretkom.

Istražiti ćeš svoje dobre, ali i tamne strane, upoznati način razmišljanja, te prepoznati obrasce i emocije koje je potrebno transformirati jer sputavaju tvoje cjelokupno zdravlje.

Naučiti ćeš energetske vježbe, razne alate i tehnike za obnavljanje energije, postizanje mentalne snage i ostvarenje ravnoteže u osobnom životu.

Moć uspjeha je u tebi!

3. MOJ AKTIVNI SVIJET

Čovjek je most između Neba i Zemlje. Uporište i snagu nalazi u tome. Ova radionica približiti će ti energetiku tvog tijela, te osnovne značajke svakog energetskog centra. Kroz niz vježbi i tehnika osnažiti ćeš svoju suptilnu energiju.

Prihvaćanjem Božanskog u sebi, naći ćeš novu snagu i s lakoćom i radošću stvarati za sebe i druge.

Tvoj svijet je aktivan na svim razinama i uspješan!

Ove tri radionice možeš pratiti odvojeno ali i kao nadogradnju jednu za drugom. U moj rad uključeni su partneri fitoterapeuti, te nutricionisti.
Ukoliko želiš poboljšati svoje zdravlje, podići kvalitetu života i uvesti navike koje podržavaju život i radost - pridruži nam se na našoj radionici AKTIVNA i SNAŽNA 10. listopada 2020.
Radionica ce se odrzati 07. studeni 2020., te 12. prosinca, 2020.
Tvoj aktivni svijet te čeka!
Prijave: klara.pensopositivo@gmail.com ili 091 6612 092