Moj aktivni svijet

plan za fit liniju, te sretan i zadovoljan život
Moj aktivni svijet<

Neprestana utrka s vremenom, iscrpljenost, nezadovoljstvo, svakodnevnica koja te doslovce guši i onaj osjećaj kako ne ideš u pravo smjeru – zvuči poznato? U tome slučaju, vrijeme je za promjenu koja će učinkovito djelovati na svim razinama.

Tjelesno i duhovno zdravlje neraskidivo su povezani, a ravnoteža između njih je nužna ako želiš postići trajnu promjenu u vlastitom životu. Program MOJ AKTIVNI SVIJET potiče na životne promjene, pokreće, ohrabruje i usmjerava na brigu o sebi, kako tjelesno tako i duhovno.

MOJ AKTIVNI SVIJET je jedinstven, holistički program gdje ćeš raditi na više razina:

1. Fizička aktivnost i redovito vježbanje neizbježni su, a kroz MOJ AKTIVNI SVIJET pronaći ćeš aktivnost koja te motivira. Tada je lakše i vježbati.

2. Uravnotežena prehrana dio je procesa. Naučit ćeš kako i gdje kupovati, organizirati shopping listu bolje, pratiti unos namirnica i tekućine, te birati zdravije opcije. Izgladnjivanje NIJE dio programa.

3. Holističkim pristupom MOJ AKTIVNI SVIJET dotiče i poboljšava svaki segment života putem raznih aktivnosti koje jačaju veselje i ugodu, a za obnovu i njegu koriste se dodaci prehrani koji čiste organizam, potiču limfu i eliminiraju tokisni. Sve se to održava kroz zdravlje kože, lakoću, bolji osjećaj.

4. Bez jasnog cilja nema napretka i budućnosti stoga MOJ AKTIVNI SVIJET snažno djeluje i na osobni rast i razvoj u vidu analize svakodnevice, uvođenja i vježbanja novih navika i načina razmišljanja. Promjenom aktivnosti, misli, načina razmišljanja i transformacijom emocija mijenja se cjelokupno zdravlje, dugoročno!

Ovakvim sveobuhvatnim pristupom zablistat ćeš izvana i iznutra – poboljšati zdravlje, usvojiti važne zdrave navike, dovesti se u formu i konačno punim plućima uživati u životnoj radosti.

MOJ AKTIVNI SVIJET odlučno i sigurno te voditi ka zdravom i fleksibilnom tijelu, boljem metabolizmu, optimalnoj težini, lijepoj i njegovanoj koži, kvalitetnijem odnosu sa sobom i drugima, jačem samopouzdanju, više energije te lakšem nošenju sa stresom – potpuni krug koji donosi ravnotežu između duhovnog i tjelesnog omogućavajući trajnu promjenu u tvom životu.

Program uključuje:

- Upitnik o zdravlju i životnom stilu – ispunjava se mjesečno

- Vježbanje u fitness klubu Mofit (jedan od tri najbolja kluba u HR), ako nisi iz Zagreba dogovoru

- Vodstvo i savjetovanje kroz prilagođenu prehranu (recepte, kupovinu namirnica)

- Kalendar aktivnost tj. smjernice djelovanja (mjesečno)

- Individualan, ali i grupni rad – uče se tehnike obnove energije tijela

- Osobni kontakt, dostupnost trenera i terapeuta koji usmjerava, potiče, inspirira i podrška je od samog početka pa sve do kraja programa

- Jedan tretman obnove (Balance masaža ili bioterapija) (mjesečno)

- Stalna edukacija kroz članke i Blogove

- Life coaching i osvještavanje obrazaca, načina razmišljanja, obiteljskog nasljeđa, te fokus na jačanje potencijala i ostvarenje ciljeva

Živjeti sretnije i s više zadovoljstva je moguće!

Ako još uvijek dvojiš, evo nekoliko činjenica – ZA - MOJ AKTIVNI SVIJET:

• podsjeti se na sve dosadašnje pokušaje da stekneš zdrave navike i redovitost u vježbanju

• čak 90% hrvatske populacije konzumira manje voća i povrća od preporučene količine

• svaki drugi građanin u HR umre od bolesti srca i krvnih žila

• 80% bolova u leđima odnosi se na donji dio leđa i može se ublažiti vježbanjem

Trajanje: šest mjeseci
Početak programa: 15.09.2018. ili svaki prvi u mjesecu do lipnja 2019. po dogovoru
Cijena: na upit
Prijave: klara.pensopositivo@gmail.com ili 091 6612 092
Partneri u programu:
NUTRIKLINIKA, nutricionist Nenad Bratković
BIOTERRA, fitoterapeutkinja Snježana Kolobarić

"Stalni stres na poslu, nesvjestice za radnim stolom, umor i nezadovoljstvo bili su razlozi koji su me naveli na promjenu. Program MOJ AKTIVNI SVIJET kreiran je prema vlastitom iskustvu, te na osnovu rada s klijentima i analize kroz zadnje dvije godine. Promijeniti svoj život možeš i ti! Usudi se krenuti prema boljem!"