Put

Svatko ima svoj put

Svatko ima svoj put. Ti putevi nekad se spoje, baš kao korijenje stabala pod zemljom: isprepletu se, dotaknu, kratko su zajedno i onda opet nastavljaju odvojeno.

Postoje razne vrste putovanja. Različita su iskustva putovanja s obitelji ili vikenda s prijeteljima. Tada samo očekujem radost, veselje, ugodu i uživanje. Ali postoji i put na koji me poziva moja duša. Neka unutrašnja sila vuče me baš na određeno mjesto: bez razloga, smisla, kao neki magnet. Upravo to putovanje treba si dozvoliti jer tamo je najveći rast i učenje.

Sredinom 2017. god, u svibnju, krećem na svoj PUT. Pozivam te sa mnom u tu avanturu. Što ćeš tamo naći, zašto te privlači isto, ili kako se uklapamo zajedno ne znam. Proći ćeš mnoge razine svojeg bića, unutrašnju preobrazbu i okrenuti nasilne energije u energije mira. Baš kao i ja.

Kad ponireš u sebe ne možete pratiti nekog drugog, već samo sebe! Za to je potrebna velika hrabrost. Izaći iz mraka, nametnutih običaja i sna nije lako. Najvažnije je da smo na tom putu rasta, otpuštanja ili nalaženja zajedno.

Živjeti u iluziji, znači živjeti uzalud. A Svijet je prekrasan izazov! Upoznavanjem sebe, budim se, rastem ogromnim koracima, a život postaje lijep, pun lakoće, obilja i radosti.

Vrijeme je za pokret.