Putuj i otkrij - Sebe!

Putuj i otkrij - Sebe!

Kad putujem dozvolim si odmak od svega: legnem spavati kad želim, trudim se ne gledati mailove, niti razmišljati o poslu, ili o stanju u državi. Za vrijeme boravka u drugoj zemlji ili gradu fokus je na tim ljudima, njihovim običajima. Već samim promatranjem kakvi su, kako rade, reagiraju na okolinu, otvaraju mi se nova pitanja koja daju mogućnost da stalno otkrivam i mijenjam sebe!

Zdravlje i vanjski svijet preslika su unutrašnjeg stanja osobe, a duša pomoću tijela pokazuje da nešto želi. Slobodna volja i odabir neke mogućnosti mogu dati ili oduzeti osobnu snagu. Tako nezadovoljstvo, bol, bolest i nezgodne situacije pokazuju da li je smjer točan. Otkrivanjem nelagodnih emocija, mentalnih uvjerenja, te njihovom transformacijom mijenja se svijet na bolje!

Kad sam udaljena od svakodnevice, lakše vidim stvari. I zato kad putuješ u naš grad, odvoji kratko vrijeme za sebe. S odmakom od prijatelja, obitelji promatraj se i pitaj što želiš? Imam li to? Što me uče ovi ljudi ovdje?

Što god da je cilj: više energije, novi posao, bolji odnosi, otpuštanje tuge, preseljenje, dobiti djece – naš rad je zajednički, a prema raspoloživom vremenu i tehnikama koje potiču napredak.

Slušati tijelo samo je odluka. No, kad jednom primiš kormilo svog života u ruke vidjet ćeš kako je lijepo i ugodno ploviti i utjecati na rezultat.

Prvo savjetovanje u trajanju od 30 minuta je besplatno.