ZADNJIH 100 – aktivnost, druženje i obnova!

Ako si jedna od onih osoba koju je zima iscrpila – idealno je vrijeme za putovanje i obnovu!

Zadnjih 100

ZADNJIH 100 put je osobnog izazova i rasta na kojem ćeš biti fizički aktivna ali i napuniti se energijom, otpustiti misli, fokusirati um na ono što je zaista vrijedno u tvom životu.

Puteva i putovanja ima mnogo, no rijetki su koji nose vibraciju, sjećanja mnogih prolaznika, konjanika, hodočanika, lutalica svojim cestama. Il Camino jedan je od njih. Većina ljudi danas teško može izdvojiti 40 dana od posla i obitelji kako bi prošla 800km Il Camina. Ipak možemo izdvojiti 7 dana za ZADNJIH 100 kilometara.

Naše putovanje počinje u Portomarinu, nastavlja se kroz Palas de Reija, Arzua, od Amental do Santiaga de Compostele. Sedam dana hodanja, 4 sata dnevno. Osim hodanja, dan će uključivati mentalne vježbe te relaksaciju, yogu, meditaciju, tišinu, odmor - potpunu obnovu i povezivanje sa sobom!

Ako trenutno nisi spremna za ovakvu avanturu - ne brini! Kroz ožujak i travanj moći ćeš se pripremiti fizički i mentalno sa mnom.

Ruta sv. Jakova, francuski je dio puta koji prolazi šumovitim dijelovima Galicije. Put je pod UNESCO-vom zaštitom, a poznati pisac Paul Coelho također je bio inspiriran ovim mjestom. Put obećava napor, ali i duboko istraživanje okoline i naše unutrašnjosti.

Galiciju karakteriziraju brda i planine, poznata je kao zemlja sa tisuću rijeka. Ima vrlo blagu klimu te će ovog proljeća biti divno putovati dubokim i gustim šumama. Moto puta je “Život je da se uživa”, tako na ovom putovanju očekuj male gastronomske barove sa tapasima i lokalnim specijalitetima.

Cilj puta je obnoviti se, uživati u novim destinacijama, pročistiti um, naći jasnoću i smisao života te smjer u kojem želiš krenuti ili riješiti i otpusititi nešto što te muči. ZADNJIH 100 potiče na rast i razvoj. Ovo je aktivan istraživački put na koji se kreće 28.4. do 8.5.2017.

Za sva pitanja i detalje putovanja javi se na klara.pensopositivo@gmail.com ili na mobilni telefon. 091 6612 092 do 20.3.17.

Autor: Klara Benko
Klara

"Ako želiš promijeniti svoj život, nikad nije kasno početi raditi na sebi. Upravo tamo, u dubini, naći ćeš sve potrebno za zdravlje i dug život. Rado ću ti pomoći na tom putu".

Pogledajte sve postove: Klara

Ostavi komentar

Prijavi se

Zadnje dodano

Listopad 12, 2016
VRIJEME JE

Svaka trudnica zna da ne može planirati vrijeme poroda. Isto tako svatko od nas ne [...]

Pročitaj više
Listopad 7, 2016
IZAZOVITE - SEBE!

Djecu učimo obući se, izraziti, organizirati, izboriti se za sebe,..Da bi napredovali i razvijali se [...]

Pročitaj više
Rujan 28, 2016
ISTA VALNA DUŽINA SA SVOJIM TIJELOM

Kad dobiju dijete mladi roditelji ne skidaju oči s bebe. U početku paze na sve: [...]

Pročitaj više

Najnoviji komentari

Tea

Listopad 10, 2016

Tea

Od Najbolje sam dobila tijelo koje ima energije, glavu koja razmišlja o hrani, metabolizam koji je stabilan i redovit, recepte, znanje o zlom svijetu koji nas hrani kapitalizmom, a ne pravom pšenicom.

Stjepan

Listopad 5, 2016

Stjepan

Zelena soba je moja čahura, moje mjesto za obnovu, odmor. Volim dolaziti jer Klara uvijek pokaže da mari i brine za svoje klijente.

Nina

Rujan 28, 2016

Nina

Termin Klarine masaža ne propuštam! To je tretman za moje tijelo i duh.

Tina

Rujan 26, 2016

Tina

Danas nakon tr​eninga sam se opet izmjerila i izvagal​a​.​ ​Zna​č​i, smr​š​avila sam preko 3 kg​. ​Odu​š​evljena sam!