Spremna za ljeto? Ako ne, trebaš – Najbolja, baš kakva jesam

Mnoga istraživanja dokazuju da bez tjelovježbe, svjesnosti o prehrani i vlastitom emocionalno-mentalnom svijetu nema zdravlja.

Spremna za ljeto

Moderan čovjek zna da ne može izbijeći obaveze i zadatke, no isto tako razumije da za ostvarenje ispunjenog života mora izdvojiti SVOJE vrijeme!

Možda niste u prilici trenirati u fitnes klubu ili pak imate vrlo malo vremena za sebe, nije bitno. Ako imate želju možete se promijeniti i biti FIT!

Program "Najbolja, baš kakva jesam" kroz redovitu fizičku aktivnost uz uvođenje dodataka prehrani, te manju prilagodbu svakodnevice pomaže da ostvarite rezulat – bolje zdravlje, fit liniju i zadovoljstvo sobom!

Ovaj online program vodi vas i savjetuje o aktivnostima (bilo da vježbate u nekom klubu ili vani na otvorenom), dodatno motivira o osobnim potrebama i ciljevima (mailom i skypom, 1h). Za to vrijeme, pomoću odabranih dodataka prehrani očistit ćete i organizam iznuta, tako blagotvorno utjecati na jetru, bubrege i njegu kože, ali i pripremu za ljetne dane.

Vaša lokacija: nebitna – traži se samo volja!

Sudjelovati mogu sve zdrave osobe. Trebate biti redoviti u odabranoj sportskoj aktivnosti, pratiti naputke zadane u Kalendru zdravlja. U slučaju dodatne potrebe nutricionist/fitoterapeut, kao i bioterapeut dostupni su. Nabavka proizvoda je organizirana pomoću specijaliziranog dućana prirodne i organske hrane (online s isporukom na adresu).

Niz malih koraka iz ovog projekta učinit će vaše zdravlje boljim. Uključite se, dug i sretan život čeka na vas!

Autor: Klara Benko
Klara

"Ako želiš promijeniti svoj život, nikad nije kasno početi raditi na sebi. Upravo tamo, u dubini, naći ćeš sve potrebno za zdravlje i dug život. Rado ću ti pomoći na tom putu".

Pogledajte sve postove: Klara

Ostavi komentar

Prijavi se

Zadnje dodano

Listopad 12, 2016
VRIJEME JE

Svaka trudnica zna da ne može planirati vrijeme poroda. Isto tako svatko od nas ne [...]

Pročitaj više
Listopad 7, 2016
IZAZOVITE - SEBE!

Djecu učimo obući se, izraziti, organizirati, izboriti se za sebe,..Da bi napredovali i razvijali se [...]

Pročitaj više
Rujan 28, 2016
ISTA VALNA DUŽINA SA SVOJIM TIJELOM

Kad dobiju dijete mladi roditelji ne skidaju oči s bebe. U početku paze na sve: [...]

Pročitaj više

Najnoviji komentari

Tea

Listopad 10, 2016

Tea

Od Najbolje sam dobila tijelo koje ima energije, glavu koja razmišlja o hrani, metabolizam koji je stabilan i redovit, recepte, znanje o zlom svijetu koji nas hrani kapitalizmom, a ne pravom pšenicom.

Stjepan

Listopad 5, 2016

Stjepan

Zelena soba je moja čahura, moje mjesto za obnovu, odmor. Volim dolaziti jer Klara uvijek pokaže da mari i brine za svoje klijente.

Nina

Rujan 28, 2016

Nina

Termin Klarine masaža ne propuštam! To je tretman za moje tijelo i duh.

Tina

Rujan 26, 2016

Tina

Danas nakon tr​eninga sam se opet izmjerila i izvagal​a​.​ ​Zna​č​i, smr​š​avila sam preko 3 kg​. ​Odu​š​evljena sam!